Sprawozdanie ze zbiórki publicznej

Sprawozdanie ze zbiórki publicznej. 2013-09-26 08:12.

SPRAWOZDANIE ZE ZBIÓRKI PUBLICZNEJ
Na podstawie decyzji nr SO-I.5311.6.2013 z dnia 2013, 08, 20 wydanej przez Prezydenta Miasta Grudziądza, została przeprowadzona zbiórka publiczna, która odbyła się w dniu 31 sierpnia 2013 r. na terenie Miasta Grudziądza.
W ramach tej zbiórki zebrano do puszek kwestarskich datki w kwocie 333,36 zł.
Koszty przeprowadzenia zbiórki wyniosły 33,28 zł i objęły część kosztu zakupu skarbonek (puszek kwestarskich). Pozostały koszt zakupu tych puszek oraz koszt pozwolenia na zorganizowanie zbiórki Fundacja sfinansowała ze środków własnych.

Środki uzyskane z tej zbiórki przekazano na subkonto Oddziału Fundacji w Grudziądzu i wykorzystano na:
zakup edukacyjnego zestawu muzycznego o wartości 139 zł, zakup piłek rehabilitacyjnych o wartości 139 zł oraz zakup papieru braille’owskiego o wartości 51,68 zł. Wyżej wymienione przedmioty, zgodnie z treścią pozwolenia, wykorzystywane są na potrzeby edukacji i rehabilitacji niepełnosprawnych dzieci – podopiecznych Oddziału.
Pozostałe środki, w wysokości 50 zł (pozostające do dnia wykorzystania na subkoncie o którym wyżej mowa), zostały przeznaczone na sfinansowanie udziału tych podopiecznych w imprezie integracyjnej zostaną wydatkowane na ten cel do dnia 2013, 10, 31.

Sprawozdanie w pliku pdf

Ewa Pszczoła