akcja Masz Głos!

akcja Masz Głos!. -0001-11-30 00:00.

W imieniu akcji Masz Głos pragniemy serdecznie zaprosić organizacje pozarządowe, grupy wolontariuszy i nieformalne grupy mieszkańców i mieszkanek do wspólnego działania na rzecz najbliższego otoczenia!

Weź udział w bezpłatnym szkoleniu w swoim województwie!

Już we wrześniu wszystkie osoby, które chcą się przyłączyć do akcji Masz Głos, mogą wziąć udział w szkoleniach, aby wymienić się doświadczeniami i poznać narzędzia przydatne w działaniach obywatelskich oraz dowiedzieć się dlaczego warto skorzystać ze wsparcia akcji Masz Głos! Podczas spotkań będzie można porozmawiać ze specjalistami i specjalistkami, a także poznać innych uczestników akcji ze swojego regionu.

Zobacz jak wziąć udział w szkoleniu

Weź udział w kolejnej edycji akcji Masz Głos!

Remonty miejskich plaż, otwieranie świetlic osiedlowych, warsztaty pisania projektów, relacje na żywo z sesji rady i sąsiedzkie festyny – w taki sposób wolny czas spędzają uczestnicy akcji. Wykorzystują oni swoją energię dla dobra otoczenia. Akcja to do tej pory ponad 1800 uczestników i grup z prawie 1000 miejscowości w całej Polsce. Teraz możecie do nich dołączyć i Wy!

Zobacz jak dołączyć do akcji Masz Głos

Udział w akcji jest bezpłatny. Aby zacząć działać należy do 30 września zarejestrować się pod linkiem http://www.maszglos.pl/dolacz-do-akcji/.

Organizatorem akcji Masz Głos jest Fundacja im. Stefana Batorego.

Partnerzy edycji 2016/2017: Fundacja Aktywności LokalnejStowarzyszenie Aktywności Obywatelskiej Bona FidesStowarzyszenie Homo Faber, Stowarzyszenie POLITES.

---

Program Obywatele dla Demokracji jest finansowany z Funduszy EOGOperatorem programu jest Fundacja Batorego w partnerstwie z Polską Fundacją Dzieci i Młodzieży.