Wersja on-line programu e-pity dla Fundacji "Zmiany" za rok 2015

Wersja on-line programu e-pity dla Fundacji "Zmiany" za rok 2015. 2016-02-22 10:44.

Wersja on-line programu e-pity dla Fundacji "Zmiany" za rok 2015

Wersja on-line programu e-pity to alternatywny wariant wersji instalacyjnej programu – daje możliwość rozliczania deklaracji rocznych PIT za 2015 rok przez Internet. Jej niewątpliwą zaletą jest brak konieczności ściągania pliku .exe i instalowania programu na własnym komputerze, a także kompatybilność ze wszystkimi najpopularniejszymi systemami operacyjnymi: Windows, Linux i komputerami Mac.

W wersji on-line podatnik ma możliwość wysłania PIT-a przez Internet do systemu e-deklaracje.gov.pl Ministerstwa Finansów lub wydrukowania go w sposób tradycyjny. Możliwe jest także zapisanie wypełnionej deklaracji PIT w pliku PDF i XML na dysku własnego komputera lub w bezpieczny sposób na wirtualnym dysku (chmura) Google Drive.

Program e-pity online działa we wszystkich najpopularniejszych przeglądarkach internetowych (Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera, Chrome). Żadne dane osobowe nie są zapisywane na serwerze - dane zapisywane są i odczytywane tylko na komputerze użytkownika.

Program e-pity 2015 zasugeruje Ci jaki formularz wybrać (PIT 36, PIT 37 lub inne), oraz podpowie jakich dokumentów będziesz potrzebować, aby sprawnie wypełnić deklarację. Aplikacja e-pity umożliwia także bezpieczne wczytanie Wstępnie Wypełnionego PIT-a (PFR) z Portalu Podatkowego Ministerstwa Finansów, co bardzo upraszcza rozliczenie roczne. Z programem e-pity nie musisz znać się na podatkach. Wypełnisz swojego PIT-a szybko i bezpiecznie.

W programie e-pity za darmo wypełnisz wszystkie deklaracjeobowiązujące od 1 stycznia 2016 r.: PIT-37, PIT-36 i 36L, PIT-28, PIT-16A, PIT-38, PIT-39, PIT/B, D, 2, 2A, 2K, O, Z, ZG, PIT-28/A, PIT-28/B, formularze PIT-3, PIT-12, NIP-7, ZAP-3 oraz druk przelewu / wpłaty na rachunek organu podatkowego. Takiego zakresu deklaracji nie znajdziesz w żadnym programie na rynku!

Bezpieczeństwo Twoich danych