AKCJA: Integracja

AKCJA: Integracja. 2016-02-04 12:17.

AKCJA: INTEGRACJA - kolejne spotkanie - 4.02, godzina 17.00 - 19.00

Fundacja Podróże bez Granic zaprasza osoby z niepełnosprawnością do udziału w całorocznym cyklu inspirujących spotkań organizowanych w ramach projektu Akcja: Integracja!

Spotkania realizowane będą raz w miesiącu, a o tematyce spotkań decydować będą… sami uczestnicy.

Najbliższe, drugiej już spotkanie, odbędzie się w najbliższy czwartek, 4 lutego, w godzinach 17.00 - 19.00, i poświęcone radiu i muzyce. O swoim zaangażowaniu w prowadzenie radia opowie Michał – uczestnik poprzedniego spotkania, a także GOŚĆ SPECJALNY - profesjonalny radiowiec, pomimo niepełnosprawności.

Spotkanie  odbędzie się w Laboratorium Innowacji Społecznych Pomorskiego Parku Naukowo - Technologicznego Gdynia w Redłowie (al. Zwycięstwa 96/98, budynek IV, wejście od strony SKM Redłowo - miejsce przystosowane do potrzeb osób z niepełnosprawnością).

Aby wziąć udział w spotkaniu należy zapisać się mailowo: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. lub telefonicznie: 692445188.

Spotkania skierowane są do osób z niepełnosprawnością fizyczną z Gdyni.

Projekt spotkań współfinansowany jest ze środków Gminy Miasta Gdynia.

Szczegółowe informacje: www.fundacja.podrożebezgranic.pl oraz https://www.facebook.com/PodrozeBezGranic.

Zapraszamy i do zobaczenia!