Jeśli jesteś właścicielem tej strony, możesz wyłączyć reklamę poniżej zmieniając pakiet na PRO lub VIP w panelu naszego hostingu już od 4zł!


Carpaccio z wołowiny

Carpaccio z wołowiny. -0001-11-30 00:00.
Zmień wielkość czcionki...

Z serii Agnieszka poleca 

 

Carpaccio z wołowiny

 

Składniki:

*0,5 kg Ligawy młodej bez przerostów

*musztarda miodowa 

*oliwa z oliwek

*tarty parmezan

*świeża bazylia

 

wykonanie 

Ligawę pokroić w bardzo cienkie kromeczki jak na zdjęciu ,można ją delikatnie rozbić pięścią ,talerz wysmarować oliwą z oliwek układać plastry ligawy jak na zdjęciu, posmarować je oliwą ,musztardą ,posypać parmezanem i świeżą bazylią.Na to nakładać drugą warstwę .Efekt końcowy jak na załączonym zdjęciu .Ja osobiście lubię dać więcej musztardy ,parmezanu i bazylii.Ot tak na bogato .To wyśmienita przystawka na szczególne okazje w gronie przyjaciół.Polecam .Smacznegocarpaccio00 malycarpaccio01 maly

butonline

Czym jest Audiodeskrypcja?
 
jak często zauważasz niepełnosprawnych?
 
Dlaczego Twoim zdaniem osoby niepełnosprawne mają problem z podjęciem zatrudnienia
 
Odsłon : 728812