TechKlub Gdynia #8 już 05.11. (piątek)!

TechKlub Gdynia #8 już 05.11. (piątek)!. 2014-11-04 09:42.

Praca w chmurze & crowdfunding!
Serdecznie zapraszamy do udziału w ósmym spotkaniu gdyńskiego TechKlubu - będziemy rozmawiać o nowoczesnych rozwiązaniach biurowych (tzw. chmurze) i narzędziu crowdfundingowym (Fundujesz.pl)!

Udział jest bezpłatny, ale liczba miejsce jest ograniczona!
Zarejestruj się teraz: Klikając tutaj!

Sieć TechKlubów działająca w ramach programu Nowe Technologie Lokalnie to miejsce spotkań stworzone specjalnie dla organizacji trzeciego sektora, biznesu i przedstawicieli środowisk akademickich. W ramach spotkań klubu poruszane będą zagadnienia związane z wykorzystaniem najnowszych technologicznych trendów w ramach działania organizacji pozarządowych.

Spotkajmy się 5.11.2014 o 17:00 w Sali Lazurowej Parku Naukowo-Technologicznego w Gdyni (Aleja Zwycięstwa 96/98)! Gwarantujemy, że nie będą Państwo zawiedzeni! Serdecznie zapraszamy do uczestnictwa, skorzystania z okazji do networkingu, poznania nowych perspektyw, lub podzielenia się wiedzą i doświadczeniami z innymi uczestnikami.