TechKlub Gdynia #5

TechKlub Gdynia #5. 2014-05-30 14:56.

Ostatni TechKlub Gdynia w tym sezonie! Piąte spotkanie już 4.06!

W najbliższą środę spotkamy się po raz piąty w ramach Gdyńskiego TechKlubu! Porozmawiamy o społecznej aplikacji, podsumujemy konferencję Sektor 3.0 i... poznamy tajniki skutecznego e-mail marketingu!

Zarejestruj się teraz na darmowe spotkanie technologiczne: https://techklubgdynia5.evenea.pl/

TechKluby to comiesięczne, bezpłatne, nieformalne spotkania skupiające przedstawicieli lokalnych organizacji pozarządowych, biznesu i środowiska akademickiego. W trakcie spotkań praktycy-specjaliści wyjaśniają zagadnienia związane z wykorzystaniem najnowszych trendów technologicznych w procesie zarządzania projektami i organizacją. Celem, który przyświeca idei TechKlubów jest tworzenie i umacnianie sieci osób zainteresowanych ICT, poszerzaniem wiedzy z zakresu wykorzystania nowych technologii oraz wymianą doświadczeń dotyczących ich roli, szczególnie w kontekście trzeciego sektora. Już 4.06.2014 o 17.00 w Sali Koralowej Parku Naukowo-Technologicznego w Gdyni (Aleja Zwycięstwa 96/98) odbędzie się piąte spotkanie TechKlubu Gdynia. Chciałem serdecznie zaprosić do uczestnictwa, skorzystania z okazji do networkingu, poznania nowych perspektyw, lub podzielenia się wiedzą i doświadczeniami z innymi uczestnikami. To spotkanie będzie poświęcone przydatnej aplikacji do społecznego monitoringu, konferencji Sektor 3.0 i skutecznemu e-mail marketingowi! Rezerwacji bezpłatnego biletu dokonuje się klikając w poniższy przycisk, który przekieruje Państwa do strony wydarzenia na portalu Evenea. Znajdą tam Państwo również plan ramowy i krótkie biogramy prelegentów.