Gdynia - techkluby

Gdynia - techkluby. 2014-03-29 08:33.

Już 2 kwietnia odbędzie się trzecie spotkanie w ramach TechKlub Gdynia! Odbędzie się ono w Pomorskim Parku Naukowo Technologicznym! Zaczynamy o godzinie 17:00!

Będziemy Tam....!

O TechKlubach

Sieć TechKlubów to nowa inicjatywa programu Polsko-Amerykańskiej Fundacji Wolności pn. "Nowe Technologie Lokalnie" realizowanego przez Fundację Rozwoju Społeczeństwa Informacyjnego. Kraków, Gdynia, Wrocław, Poznań, Toruń, Olsztyn, Rzeszów, Biała Podlaska - to miasta, w których od lutego co miesiąc odbywać się będą spotkania przedstawicieli organizacji pozarządowych. NGOsy, jak również przedstawiciele lokalnego biznesu, samorządu czy świata nauki pod okiem Lidera TechKlubu rozmawiać będą na temat technologii i tego jak można je wykorzystywać, aby praca we własnej organizacji stawała się lepsza i wydajniejsza. To szansa by dowiedzieć się czegoś ciekawego, nawiązać kontakty i być może rozwiązać, nurtujący naszą organizację, problem z zakresu nowoczesnych technologii!