Jeśli jesteś właścicielem tej strony, możesz wyłączyć reklamę poniżej zmieniając pakiet na PRO lub VIP w panelu naszego hostingu już od 4zł! Do you want to support owner of this site? Click here and donate to his account some amount, he will be able to use it to pay for any of our services, including removing this ad.

intro

Fundacja „Zmiany” została założona aby pomagać niepełnosprawnym w każdej dziedzinie ich życia. Chcemy zwrócić uwagę na fakt, że niepełnosprawność nie musi wiązać się z wykluczeniem społecznym i zawodowym. Mówiąc o osobie niepełnosprawnej często przychodzi na myśl człowiek na wózku, ociemniały albo niesłyszący. Spotykając taką osobę niejednokrotnie czujemy strach i współczucie, zapominając, że jej życie nie wiele różni się od życia osoby zdrowej. Bo właściwie kim jest człowiek pełnosprawny? I kto może dziś powiedzieć o sobie, że jest w pełni sprawny i samodzielny? Poprzez nasze działania chcemy zwrócić uwagę, że pomóc niepełnosprawnym mogą również sami niepełnosprawni. Nasza fundacja została stworzona przez niepełnosprawnych aby pomagać innym. Bo nie tylko osoby zdrowe mogą nieść pomoc. Wspierać możemy również my – niepełnosprawni.
· Fundacja „Zmiany” prowadzi działalność pożytku publicznego w obszarach:
· Pomocy społecznej,
· Działań na rzecz osób niepełnosprawnych,
· Promocji zatrudnienia i aktywizacji zawodowej osób niepełnosprawnych pozostających bez pracy,
· Działalności charytatywnej.

LOGO Bazy map200x149