Jeśli jesteś właścicielem tej strony, możesz wyłączyć reklamę poniżej zmieniając pakiet na PRO lub VIP w panelu naszego hostingu już od 4zł! Do you want to support owner of this site? Click here and donate to his account some amount, he will be able to use it to pay for any of our services, including removing this ad.

1% .... dziękujemy za Twoje wsparcie

Podaruj1% podatku przez program "e-pity on-line"

Nieważne, ile zarabiasz i jaką kwotę stanowi Twój 1%. Przekazując nawet niewielką sumę na działalnosć organizacji pożytku publicznego, udzielasz realnego wsparcia naszym podopiecznym. W ich imieniu jesteśmy Ci wdzięczni.

Kilka słów o naszej organizacji:

Celem Fundacji jest wsparcie osób niepełnosprawnych i zagrożonych wykluczeniem społecznym w zakresie rehabilitacji społecznej medycznej i zawodowej oraz udzielanie pomocy osobom niezdolnym do samodzielnej egzystencji w szczególności ze względu na wiek, w życiu społecznym i kulturalnym a także opieka nad takimi osobami.

Dane naszego OPP:

• KRS: 0000358021