This page is hosted for free by cba.pl. Are you the owner of this page? You can remove this message and unlock many additional features by upgrading to PRO or VIP hosting for just 5.83 PLN!
Want to support this website? Click here and add some funds! Your money will then be used to pay for any of our services, including removing this ad.

1% .... dziękujemy za Twoje wsparcie

Podaruj1% podatku przez program "e-pity on-line"

Nieważne, ile zarabiasz i jaką kwotę stanowi Twój 1%. Przekazując nawet niewielką sumę na działalnosć organizacji pożytku publicznego, udzielasz realnego wsparcia naszym podopiecznym. W ich imieniu jesteśmy Ci wdzięczni.

Kilka słów o naszej organizacji:

Celem Fundacji jest wsparcie osób niepełnosprawnych i zagrożonych wykluczeniem społecznym w zakresie rehabilitacji społecznej medycznej i zawodowej oraz udzielanie pomocy osobom niezdolnym do samodzielnej egzystencji w szczególności ze względu na wiek, w życiu społecznym i kulturalnym a także opieka nad takimi osobami.

Dane naszego OPP:

• KRS: 0000358021