This page is hosted for free by cba.pl. Are you the owner of this page? You can remove this message and unlock many additional features by upgrading to PRO or VIP hosting for just 5.83 PLN!
Want to support this website? Click here and add some funds! Your money will then be used to pay for any of our services, including removing this ad.

jeden procent dla OPP

Szanowni Państwo

Rozpoczęła się kampania 1% na rozliczenie się z Urzędem Skarbowym.

Prosimy, pamiętajcie o Swojej możliwości rozliczenia i przekazania naszej Fundacji 1-go % Waszego podatku

Zachęćcie Przyjaciół, znajomych oraz najbliższych, Przy wypełnianiu deklaracji podatkowej PIT Skorzystajcie Państwo z możliwości jaką daje Internet i wypełnijcie deklarację on-line korzystając z darmowej aplikacji e-pity 2015 on-line, która aktywnie wspiera Organizacje Pożytku Publicznego a także idee przekazywania 1%.

Zeznanie można przesłać przez internet z poziomu aplikacji, bądź też wydrukować i złożyć we właściwym Urzędzie Skarbowym.

1% - To pomoc, która nic nie kosztuje darczyńcę.

Odpisując 1% od swojego podatku w rocznym zeznaniu podatkowym wystarczy:

We „WNIOSKU O PRZEKAZANIE 1% PODATKU NALEŻNEGO NA RZECZ ORGANIZACJI POŻYTKU PUBLICZNEGO OPP”, który znajduje się na końcu każdego zeznania rocznego wpisać tylko nasz Numer KRS: 0000358021.

Wczęści "INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE, wpisać „Cel szczegółowy 1%" tj. wpisać nazwę OPP oraz jej dokładny adres.

Fundacja "Zmiany"

ul. Ujejskiego 31/2

81-261 Gdynia

Nie można pomylić się w numerze KRS, pomyłka oznacza nie złożenie wniosku i zmarnowanie tej symbolicznej pomocy . Dlatego korzystając z poniższego linku unikniecie Państwo popełnienia błędu gdyż formularz już jest wstępnie wypełniony danymi naszej organizacji