Jeśli jesteś właścicielem tej strony, możesz wyłączyć reklamę poniżej zmieniając pakiet na PRO lub VIP w panelu naszego hostingu już od 4zł! Do you want to support owner of this site? Click here and donate to his account some amount, he will be able to use it to pay for any of our services, including removing this ad.

jeden procent dla OPP

Szanowni Państwo

Rozpoczęła się kampania 1% na rozliczenie się z Urzędem Skarbowym.

Prosimy, pamiętajcie o Swojej możliwości rozliczenia i przekazania naszej Fundacji 1-go % Waszego podatku

Zachęćcie Przyjaciół, znajomych oraz najbliższych, Przy wypełnianiu deklaracji podatkowej PIT Skorzystajcie Państwo z możliwości jaką daje Internet i wypełnijcie deklarację on-line korzystając z darmowej aplikacji e-pity 2015 on-line, która aktywnie wspiera Organizacje Pożytku Publicznego a także idee przekazywania 1%.

Zeznanie można przesłać przez internet z poziomu aplikacji, bądź też wydrukować i złożyć we właściwym Urzędzie Skarbowym.

1% - To pomoc, która nic nie kosztuje darczyńcę.

Odpisując 1% od swojego podatku w rocznym zeznaniu podatkowym wystarczy:

We „WNIOSKU O PRZEKAZANIE 1% PODATKU NALEŻNEGO NA RZECZ ORGANIZACJI POŻYTKU PUBLICZNEGO OPP”, który znajduje się na końcu każdego zeznania rocznego wpisać tylko nasz Numer KRS: 0000358021.

Wczęści "INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE, wpisać „Cel szczegółowy 1%" tj. wpisać nazwę OPP oraz jej dokładny adres.

Fundacja "Zmiany"

ul. Ujejskiego 31/2

81-261 Gdynia

Nie można pomylić się w numerze KRS, pomyłka oznacza nie złożenie wniosku i zmarnowanie tej symbolicznej pomocy . Dlatego korzystając z poniższego linku unikniecie Państwo popełnienia błędu gdyż formularz już jest wstępnie wypełniony danymi naszej organizacji